У відповідності з новаторським духом INFINITI, новий Qs Inspiration випереджає дебют серійної моделі і натякає на контури майбутньої продуктової лінійки бренда з електрифікованими силовими агрегатами.

Базується на новій платформі, яка розроблена спеціально під електромобілі, Qs Inspiration переосмислює традиційні цінності класичного седану, зробивши його більш яскравим зовні, а також більш просторим і комфортабельним всередині.

qs_inspiration

Новий Qs Inspiration, створений під керівництвом Каріма Хабіба, виконавчого дизайн-директора INFINITI, доповнює багату стилістичну мову бренду і глибоко насичений істинно японським ДНК.

Символічно, що на автошоу в Шанхаї концепт-кар був представлений в рамках абсолютно нового виставкового простору, авторство якого належить відомому японському архітектору Кенго Кума.

Оформлення стенду не просто доповнює візуальний образ концепт-кара Qs Inspiration, а й природньо гармонує з глобальними дизайнерськими ідеями бренду. Виставковий простір від Кенго Кума стане візитною карткою INFINITI на всіх великих автошоу найближчого майбутнього.